Nieuws 3 mei

VERJAARDAGKALENDER

Sinds kort hangt deze kalender in de ontvangstruimte met daarop alle verjaardagen van de hondjes uit de dagopvang. Voor de maand mei staat hij lekker vol zoals je ziet. Zo word niemands verjaardag vergeten, want zo’n extra verwendagje kun je natuurlijk niet overslaan

Hoe verwennen jullie je hond op hun verjaardag? Extra snoepjes… een lange wandeling in een nieuw bos… lekker zwemmen in een meer/ beekje… of misschien wel een extra hondendagje in de dagopvang? Ik ben benieuwd


Nieuws 28 april

KONINGSDAG

Omdat de dagopvang gisteren was gesloten vanwege koningsdag ben ik benieuwd wat alle hondjes hebben gedaan!

Laat in de reacties weten wat je tijdens deze feestdag hebt gedaan. Lekker naar een nieuw bos met allemaal nieuwe geurtjesNaar een meer om heerlijk te plonsen met dit mooie weer Of gewoon in de achtertuin genoten van de zon en eventjes niksen (moet ook kunnen)

En heb je een leuke foto helemaal in thema, zoals hierboven, mag die er uiteraard ook bij


Nieuws - 23 april

Begin van de week werden we weer overgoten met zon, die op de laatste dag toch nog veel achter de wolken verdween. De hondjes hebben er natuurlijk niet minder plezier om gehad!!

Ook deze week werden er weer nieuwe vriendjes gemaakt en kwamen vrijdag puppy Rex (Berner Sennen) en Woezel (Labradoodle) voor de eerste keer naar de dagopvang. Beide vonden ze al snel hun draai in het stabiele groepje op vrijdag. Wat vind ik het toch altijd fijn om te zien dat dit bij bijna alle hondjes altijd goed gaat, op hun eigen manier, omdat ze daarvoor uiteraard de kans krijgen.

Kortom kunnen we dus zeggen… dat iedere hond weer écht even hond heeft kunnen zijn!

Fijn weekend allemaal en tot volgende week

* Bekijk alle foto's op facebook en instagram.


Nieuws - 20 april

Met het mooie weer van de afgelopen week was het weer een tijd om wat foto’s te maken. En deze keer konden de foto’s in het nieuwe veld natuurlijk niet ontbreken.

Met de 5 uur die wij elke dag buiten zijn durf ik te zeggen dat we er optimaal van hebben genoten!!!

* Bekijk alle foto's op facebook en instagram.


Nieuws - 6 april

HIGHLIGHT HOND

Vandaag even een kennismaking met Storm. In de voorstel vrijdag komen alle snuiten voorbij met een foto waarbij ze netjes in de camera kijken. Nu is dat bij sommige al een hele opgave om zo’n foto te maken, en bij andere zelfs onmogelijk. Niet omdat ze niet luisteren, maar omdat ze het te druk hebben met het lekker even hond zijn, en dat is natuurlijk alles behalve erg!

Storm komt elke woensdag spelen en wat een geluk voor hem, want op woensdag zijn er vaak meerdere labradors. Storm houd het meeste van rennen, stoeien en lekker lomp en zoekt daarom vaak de vriendjes uit die daarin hetzelfde zijn. En met wie kan dat nu beter dan zijn lab-vriendjes!?

Ik heb getwijfeld om het voor deze keer de lowlight hond te noemen, want Storm is er in de nieuwe modderweide niet lichter op geworden zoals je ziet. Dit voorjaar hopen we op gras wanneer het wat droger word, zodat de honden over een tijdje in een mooie groene weide kunnen spelen

Gelukkig hebben de hondjes in de dagopvang geen last van het weer en is het elke dag een feestje, ook met de modder. Mogen jullie honden thuis ook wel eens lekker hun gang gaan? Wij zijn benieuwd of iemand kan tippen aan de modderjas van Storm!


Bekijk alle nieuwsberichten, maar ook video's, via onze socials!