Een dagje écht even hond zijn...

7.00   -   9.00

Wanneer jouw hond een dagje te gast is  verwachten ik jullie tussen bovenstaande tijdstippen. Alle honden worden naar een eigen verblijf gebracht waar zij rustig wachten op al hun vriendjes en vriendinnetjes.

9.00   -   12.00

Tijd om naar buiten te gaan! We gaan met z'n alle naar de gezamenlijke speelweide waar tijd is om te rennen, snuffelen, spelen en de behoeften te doen. Hierop word toezicht gehouden en gezorgd voor een veilige en hygiënische omgeving.

12.00   -   14.30

Rustpauze... Eerst nog even een maaltijd of snack, en daarna goed uitrusten in hun eigen verblijf. Iedere viervoeter krijgt voldoende de tijd om bij te komen en het eten te laten zakken. 14.30   -   16.00

De volgende uitlaatronde! Weer heerlijk met  iedereen naar buiten om te genieten van de buitenlucht tussen alle vriendjes en vriendinnetjes. De laatste kuilen worden gegraven, de laatste rondjes worden gerend en langzaam begint de energie op te raken.

16.00

Einde van het dagje plezier. Nog even de tijd om tot rust te komen voordat iedereen weer naar huis gaat. Geduldig wachten ze allemaal samen op de baasjes, terwijl de meeste tijdens het wachten toch nog even de oogjes sluiten.

16.30  -  18.30

Tijd om mee naar huis te gaan. Ik laat jullie weten hoe de dag heeft verlopen en bespreek eventuele belangrijke zaken. Enthousiast maar voldaan kunnen jullie hem/haar verwachten om mee de auto in te stappen naar hun veiligste plekje. Laat die hondendromen maar komen!

Er word goed gekeken naar de behoeften van ieder individu en daarop zal zo veel mogelijk worden aangepast. Elke dag zie ik het als een uitdaging om te zorgen dat iedere hond zich zo veel mogelijk op zijn/haar gemak voelt. Zo kan het zijn dat de een wat meer tijd nodig heeft om aan iets nieuws te wennen, en de ander zich binnen no-time helemaal op zijn plek voelt. Voldoende aandacht hiervoor staat op nummer 1!