Even voorstellen...

Mijn naam is Anne de Vries, kom uit Griendtsveen en werk inmiddels meer dan 9 jaar met honden. In 2019 heb ik de opleiding Dier en Ondernemen afgerond in Helmond en ben ik direct gestart met het werken tussen de honden. Tijdens mijn opleiding heb ik, buiten de ervaring die ik al had, verschillende bedrijven en werkwijzen mogen zien. Hieruit heb ik veel ervaring opgedaan wat ik momenteel gebruik tijdens het werken met, en observeren van, de honden. Ook heb ik hierdoor kunnen leren wat ik graag toepas bij het begeleiden van de honden en het creëren van rust en ontspanning in de verschillende groepen. 

Eind augustus 2020 werd mij gevraagd of ik door wilde gaan met het bieden van opvang voor honden in Deurne, waar al jaren een pension was gevestigd. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en zo was Casa per 1 september 2020 mijn eigen bedrijf. Ondanks de rustige perioden in dat jaar heb ik in de zomer van 2021 voor heel veel lieve en gezellige gasten een vakantie mogen bieden. Inmiddels bied ik enkel nog dagopvang op mijn eigen adres aan huis te Deurne. Hierin voel ik mij helemaal thuis! 's Morgens vol van energie en enthousiasme met de honden de buitenlucht in en aan het eind van de dag weer naar hun veilige thuis om daar alles te verwerken en bij te slapen. Maar wat ik het aller belangrijkste vind tijdens zo'n dagje is dat alle honden vooral...

...écht even hond kunnen zijn.


De drie kernwaarden binnen mijn bedrijf:

Eerlijkheid: Ik vind het belangrijk om eerlijk en open te communiceren. Om die reden vindt je onder andere ook mijn dagindeling en visie op deze website. Dit zorgt voor een juiste verwachting vanuit jou naar mij, waar we van beide kanten baat bij hebben.

Realistisch: Een heel belangrijk punt waarbij we zullen aftasten wat bij jouw hond past en óf de dagopvang bij jouw hond past. Iedere hond is anders, net als wij mensen, wat soms laat zien dat niet elke hond past in de dagopvang of plezier hieruit haalt. Net als tijdens een training is het ten alle tijden belangrijk om daarmee rekening te houden en eventuele aanpassingen toe te passen. 

Empathie: Inlevingsvermogen... Niet alleen in jou maar ook in jouw hond. Ik denk graag mee waar nodig en zie het als een uitdaging me te verplaatsen in je hond. Achterhalen wat en waarom, en hoe we daar beide op in zouden kunnen spelen. Daardoor voelt jouw hond zich begrepen, kunnen we daarmee op een creatieve manier aan de slag en bouwen we aan de relatie met je hond. 


Extra kennis:
2019, Lezing (certificaat) Puberteit, de invloed van hormonen (Sam Turner)
2019, Lezing Gezonde voeding voor je hond (Ingrid Smolders)
2019, Cursus Koken voor je hond (Ingrid Smolders)
2021, Cursus (certificaat) De puberteit bij honden (Argos)
2022, Cursus Jij en je hond (MoVi)
2022, Lezingen Dogweekend From Home (MoVi)
2023, Thuisstudie (certificaat) Deskundig voedingsadviseur (Lotte Botter)
2023, Lezing Functional toppings (Eve Verstappen, Ingrid Smolders)
2024, Opleiding Voedingsdeskundige hond/kat (Lotte Botter)

Naast het regelmatig volgen van lezingen en cursussen, lees ik verschillende boeken om een zo compleet mogelijke begeleiding en advies te kunnen bieden tussen de honden en aan jou als baasje. 


Rondleiding

Ben je benieuwd hoe de dagopvang er achter de schermen uit ziet, wil je eens persoonlijk kennismaken óf ervaren hoe het voor de honden is om in de speelweide te zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen voor een rondleiding. Hierbij bekijken we de binnen- en buitenverblijven, krijg je uitleg over de werkwijze en is er ruimte voor eventuele persoonlijke vragen.  

Laat ons weten in welke dag(en) je interesse hebt in een plekje en stuur zeker even een foto van je hond mee. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak!