Even voorstellen...

Mijn naam is Anne de Vries, kom uit Griendtsveen en werk inmiddels meer dan 6 jaar met honden. In 2019 heb ik de opleiding Dier en Ondernemen afgerond in Helmond en ben ik direct gestart met het werken tussen de honden. Tijdens mijn opleiding heb ik, buiten de ervaring die ik al had, verschillende bedrijven en werkwijzen mogen zien. Hieruit heb ik veel ervaring opgedaan wat ik momenteel gebruik tijdens het werken met, en observeren van, de honden. Ook heb ik hierdoor kunnen leren wat ik graag toepas bij het begeleiden van de honden en het creëren van rust en ontspanning in de verschillende groepen. 

Ik zie elke dag weer als een uitdaging om de honden zo goed mogelijk te lezen en begrijpen. Extra tijd en aandacht voor honden die bepaalde situaties of dingen spannend vinden, vind ik maar al te belangrijk. Maar daarnaast ook het eerlijk communiceren met de baasjes over hoe de dag is verlopen.

Ik vind het geweldig leuk om met honden bezig te zijn, maar het blijven dieren. Zo kan iedere dag anders verlopen en functioneert iedere hond anders in een bepaalde groep. Net als wij mensen zijn er ook wel eens honden die elkaar wat minder leuk vinden en ook daar houd ik rekening mee binnen de roedel. Op deze manier streef ik altijd naar een zo veilig mogelijke maar ook ontspannen sfeer voor de viervoeters die een dagje komen spelen.

Eind augustus 2020 werd mij gevraagd of ik door wilde gaan met het bieden van opvang voor honden in Deurne, waar al jaren een pension was gevestigd. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en zo was Casa per 1 september 2020 mijn eigen bedrijf. Ondanks de rustige perioden in dat jaar heb ik in de zomer van 2021 voor heel veel lieve en gezellige gasten een vakantie mogen bieden. Inmiddels bied ik enkel nog dagopvang op mijn eigen adres aan huis te Deurne. Hierin voel ik mij helemaal thuis! 's Morgens vol van energie en enthousiasme met de honden de buitenlucht in en aan het eind van de dag weer naar hun veilige thuis om daar alles te verwerken en bij te slapen. Maar wat ik het aller belangrijkste vind tijdens zo'n dagje is dat alle honden vooral...

...écht even hond kunnen zijn.

Extra kennis:
2019, Lezing (certificaat) Puberteit, de invloed van hormonen (Sam Turner)
2019, Lezing Gezonde voeding voor je hond (Ingrid Smolders)
2019, Cursus Koken voor je hond (Ingrid Smolders)
2021, Cursus (certificaat) De puberteit bij honden (Argos)
2022, Cursus Jij en je hond (MoVi)
2022, Lezingen Dogweekend From Home (MoVi)

Ben je benieuwd hoe de dagopvang er achter de schermen uit ziet, wil je eens persoonlijk kennismaken óf ervaren hoe het voor de honden is om in de speelweide te zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen voor een rondleiding. Hierbij bekijken we de binnen en buitenverblijven, krijg je uitgebreid uitleg over de werkwijze en is er ruimte voor eventuele persoonlijke vragen. Tijdens de rondleiding ontmoet ik ook graag jullie viervoeter(s) waarvoor ik in het vervolg een echte honden-dag mag gaan bieden. Neem hem/haar dus gerust even mee! 

Stuur je aanvraag in via onderstaand formulier. Graag tot gauw!

ā¯•Rondleidingen kunnen enkel worden ingepland op zaterdag.