Reactie plaatsen

Reacties

maan
4 maanden geleden

hallo ik ben maan … een ruwharige teckel .. ik vindt het altijd superfijn als ik bij anne mag spelen … ik kan niet wachten als het vrouwtje op vrijdag zegt dat ik mag spelen met anne vandaag…dan sta ik al bijna klaar bij de deur… bo blijft die dag thuis en past op het huis want die houdt niet van spelen …als we bij anne zijn wil
ik meteen uit de auto springen maar dat mag niet van het vrouwtje dat vindt ze te hoog .. ik kan eigenlijk best zelf naar binnen maar ik kan de deur niet open… skyler is mijn grote vriend en soms zie ik mijn broer harry … anne is heel lief en ‘s avonds lig ik
moe en voldaan op de bank te slapen… zzzz

Lola
4 maanden geleden

Onze lieve Australian Labradoodle Frits gaat sinds hij 12 weken is elke week spelen bij Casa. Vanaf de eerste dag is het voor hem een feestje. Hij vindt het helemaal geweldig om door de wei te rennen met alle leuke hondjes. Wanneer hij uit de auto komt, sprint hij meteen naar Anne voor een dikke knuffel. Het is een pluizige stuiterbal die lekker op ontdekking is en veel leert van alle andere honden. Zo leuk om te zien! Anne weet wat ze doet en houdt extra rekening met de behoeften van een pup. Ik ben heel blij dat ik Frits elke week zo vrolijk zie spelen. Een echte aanrader!

Monique Cuppen
7 maanden geleden

Muis gaat alweer een jaar naar Anne. In het begin vond ze het best spannend maar met de liefdevolle aandacht van Anne was dat snel verdwenen. Nu vindt ze het super als ze haar twee dagen mag gaan. Met de liefde voor alle hondjes die Anne ze geeft is het een waar feestje. Muis geniet als een Prinses zoals Anne vaak zegt. Een superplek voor Muis.

Harm
7 maanden geleden

Onze Pina komt nu al bijna een half jaartje bij Anne. Ze heeft het er super naar haar zin. Komt er graag, rent direct naar binnen en is heel tevreden als ze weer opgehaald wordt. Hoe fijn ze het bij Anne vindt laat ze altijd zien door nog ff een snelle knuffel te halen voordat ze weer lekker mee naar huis gaat. Anne’s aandacht voor de honden. Fijne feedback en tips maakt het een super locatie voor dagopvang. En de insta-filmpjes! Genieten.

Myra
7 maanden geleden

Onze Toos is nu een aantal keer geweest en ze vindt het super! Zodra ik de auto voor de deur parkeer weet ze al hoe laat het is en kan ze niet wachten om naar binnen te gaan.
Toos heeft een leuke dag en wij als baasjes ook, omdat we via filmpjes op Instagram en Facebook de hele dag door kunnen zien hoe ze lekker speelt en rond rent.
Wij zijn super tevreden over Casa! :)

Hetty
7 maanden geleden

Onze Gerrit gast al vanaf pup af naar Casa. Met veel plezier is die daar en weet precies wanneer we er heen rijden, is dan zeer ongeduldig en enthousiast.
Anne geeft ook tips en onze teckel is ook blij naar Anne toe... wat wil je nog meer gegevens

Bodie
7 maanden geleden

Onze Noak (een jaar oude bonk energie van bijna 40 kilo) gaat naar Anne sinds hij nog niet half zo groot was. Noak vindt het heerlijk wat duidelijk te zien is aangezien hij niet kan wachten naar binnen te lopen om Anne en de vriendjes te begroeten en hij soms haast niet mee naar huis lijkt te willen.
Ook nu hij af en toe last heeft van puberale hormoonpieken met de soms bijbehorende bananen in de oren, weet Anne hier heel goed mee om te gaan en brengen wij Noak wekelijks met een gerust hart naar deze fijne plek! We kunnen je niet meer missen Anne!

Brigitte
7 maanden geleden

Ik ben zeer tevreden over Casa deurne en zeker over Anne die met alle liefde alle honden persoonlijk kent en aandacht geeft. Het voelt heel vertrouwd en onze berner Bram staat te popelen als hij mag gaan en komt tevreden thuus.

Steffie Pijnenburg
7 maanden geleden

Onze hond Bo gaat een dag in de week met heel veel plezier naar Anne. Ze staat 's ochtends al te kwispelen wanneer ik haar bakje voer aan het vullen ben om mee te nemen. Gedurende de dag kunnen we genieten van alle leuke filmpjes op de socials en aan het eind van de dag halen we Bo moe, maar voldaan weer op. Er is altijd tijd voor een praatje en een korte reflectie. Wij zijn echt super tevreden en Bo volgens mij ook :-)

Jony
7 maanden geleden

Onze labrador Bowie gaat sinds april één dag per week naar Anne. Dan kan hij lekker rennen en spelen met andere honden. Heerlijk om dan de filmpjes op social media te bekijken! Aan het eind van de dag halen wij hem moe maar voldaan weer op. Hij kan bij Anne heel goed zijn energie kwijt en op de filmpjes is te zien dat hij zich opperbest vermaakt. Daarnaast heeft Bowie ook veel geleerd bij Casa want hij pikt signalen van andere honden sindsdien beter op.
Wij zijn dus heel erg blij met Casa en brengen Bowie iedere week met een gerust hart naar Anne!

Hierboven vindt je de ervaringen van de baasjes na het brengen van de hond voor één dag of aantal dagen. Om verwarring te voorkomen: wij zijn per 1 oktober 2021 gestopt met het bieden van overnachtingen. Momenteel kun je nog enkel bij ons terecht voor dagopvang.