Reactie plaatsen

Reacties

Christel
7 dagen geleden

Casa is geen goede dagopvang voor honden! Eigenaresse Anne wenst geen energie te steken in honden die niet (helemaal) doen wat zij wil of niet in haar roedel passen.
In eerste instantie is je hond welkom maar als ze, in haar ogen, afwijkend gedrag vertoont wordt je als baasje meerdere malen aangesproken op t gedrag van je hond. Omdat Anne zelf geen oplossing biedt en je het gevoel geeft dat jij hieraan iets moet doen, schakel je hulp van buitenaf in.
Vervolgens wil Anne absoluut niets doen met adviezen van anderen zoals bv hondengedragsdeskundigen. Zo hebben meerdere baasjes al te horen gekregen dat hun hond(je) niet meer welkom is omdat Anne het niet meer ziet zitten met betreffende honden.
Anne wenst honden die met de meute meelopen, braaf zijn en stil in een bench liggen en waar ze niet al te veel werk mee heeft. Waardeloze opvang !!

Niki
5 maanden geleden

Enorm blij met hondenopvang Casa! Onze herder Checo is vanaf 9 maanden begonnen. Hij is als pup goed gesocialiseerd, maar krijgt die kans minder sinds hij groot is. Mensen met honden draaien af/om zodat ze niet bij hem in de buurt hoeven te komen. Bij Anne kan hij lekker hond zijn en met vriendjes van alle formaten snuffelen en spelen. Ook is de ruimte groot genoeg zich even terug te trekken. Het contact met Anne is duidelijk, snel, functioneel, maar ook persoonlijk. Hondenopvang Casa geeft ons de kans om met een gerust hart naar kantoor te gaan en met een vrolijke, voldane hond terug naar huis te rijden. Super!!

Wendy
6 maanden geleden

Ik ben zo blij met dagopvang casa ..
Onze hond Bobbie vind het geweldig om met alle honden lekker buiten te spelen !! Anne doet dit super goed heel lief en rustig voor de honden ! Als ik ‘s morgens het trommeltje en de riem pak zit Bobbie al aan de deur te piepen !

Bianca
een jaar geleden

Casa is hét speelparadijs voor Riva.
Als ik in de ochtend tegen Riva zeg: 'Riva gaat vandaag spelen met de hondjes' dan springt ze tegen me op en krijg ik een lik. IAls ik de auto parkeer bij Casa kijkt ze naar buiten en dan gaan haar oogjes wijd open en dan moet ze er uit. Ze trekt dan zo hard aan de riem dat ik haar soms los laat en dan staat ze bij de ingang te wachten en kijkt me aan, zo van 'schiet eens op' Eenmaal binnen volgt een mega enthousiaste begroeting met Anne. Dan krijg ik nog een snel lik of tik met haar neusje, zo van 'doei mam' en weg is ze. 😀 Tijdens die dag kan ik op de insta video's zien hoeveel plezier Riva heeft en met welke hondjes ze allemaal speelt. Aan het eind vd dag als ik haar ophaal wacht mij ook een enthousiaste begroeting en gaat Riva moe en voldaan mee naar huis. Anne is een echte topper; ze heeft de zaakjes goed onder controle, er is rust, reinheid en regelmatig. Daarnaast kent Anne de hondentaal en weet zo precies hoe het de honden vergaat. Zij bewaakt een goede sfeer in de groep. Haar liefde en aandacht en de veilige grote speelweide maken van Casa het een paradijs voor honden. ♡

Yvonne
een jaar geleden

Sammie komt al van kleins af aan bij Anne.
2x per week gaat ze spelen met haar dierenvriendjes en vriendinnetjes. Sammie weet precies wanneer ze naar Anne mag. Ongeduldig wachtend staat ze aan de deur totdat de deur opengaat en ze verwelkomt wordt door Anne. Ik het veld speelt Sammie veel alleen. Ze vermaakt zich prima met de speeltjes in het veld. Als ik de filmpjes dan zie moet ik altijd lachen hoe behendig ze met bv. de bal is. Als ik haar aan het einde van de dag ophaal, ligt ze vaak al te slapen in de bench. In de auto slaapt ze vaak ook al om daarna op haar plaatsje op de bank verder te dromen van alle avonturen van de afgelopen dag. Anne heeft veel kennis omtrent honden. En als je ziet dat iedere hond die bij Anne komt gek is op haar kun je wel concluderen dat ze het goed doet. Onze Sammie vindt het in ieder geval iedere keer weer een feestje. Dankjewel Anne ! 🐶

Tommy
een jaar geleden

Tommy komt 1 dag in de week bij Anne en soms een dagje extra. Als dit thuis zo uitkomt, zo fijn dat dit kan.Eenmaal daar gaat ie enthousiast naar Anne voor een knuffel Hij voelt zich steeds meer thuis en rent vrolijk rond buiten met de andere honden. Ik kijk dan ook iedere keer uit naar de filmpjes van Casa. Zie ik dat Tommy het leuk heeft is mijn dag ook weer goed. Casa is een uitkomst voor ons en een echte aanrader👍

Floor
een jaar geleden

Elke dinsdag brengen wij Oddie met een gerust hart naar Anne toe. Zodra de autodeur opengaat, weet hij niet hoe snel hij naar binnen moet rennen. Toen Oddie net naar Casa ging, moest hij eventjes wennen, maar nu gaat het ontzettend goed! Elke dinsdag kijken wij uit naar de filmpjes op Instagram waarin een superblije Oddie te zien is. Anne is heel vriendelijk en weet wat ze doet. Heel erg blij met onze keuze om Oddie hier elke week een dag naartoe te brengen. Wij zijn heel enthousiast en raden Casa dan ook van harte aan!

Lea
een jaar geleden

Ontzettend tevreden. Elke maandag ochtend rent Ollie zo snel mogelijk naar binnen. Aan het begin moest hij erg wennen maar daar nam Anne alle tijd voor. Nu begint hij steeds meer van zichzelf te laten zien en kan hij vrij rondrennen. Een hele grote aanrader!

Fieke
een jaar geleden

Onze hond Mosy gaat 2x per week naar Anne en ze vindt het heerlijk! Vol enthousiasme staat ze 's ochtends bij Anne voor de deur. Ze kan zelf haar speelmaatjes uitzoeken of juist even niks doen op de bank. Anne let heel goed op haar. Ze had een tijd geleden last van haar poot en Anne heeft toen extra opgelet of alles goed ging en of ze extra rust nodig had. Ik laat Mosy met een gerust hart achter bij Anne. We zijn ontzettend blij dat Mosy hier elke week heen kan gaan!

Stacey
een jaar geleden

Onze hond gaat iedere week naar de dagopvang bij Anne. Hij gaat er telkens met zoveel enthousiasme naartoe, heerlijk om te zien hoe de hondjes zo vrij kunnen bewegen en hun ding kunnen doen. Anne is altijd heel rustig en positief. Ons hondje kwam er al vanaf 6 maanden en is soms erg druk maar omdat Anne alle honden zichzelf laat zijn, gaat het altijd goed én leren ze ook super veel van elkaar. We zien hem wekelijks groeien en een nog lievere hond worden. Zo dankbaar dat we deze plek voor ons vriendje ontdekt hebben!

Anniek
een jaar geleden

Mellow gaat nu een half jaartje elke week een dag naar Anne. Hij komt oorspronkelijk uit Spanje en heeft dus moeite met het vertouwen van mensen maar ook anderen honden. De structuur in de dagen bij Casa en de rust en kennis van Anne hielp hem enorm. Na een paar weken liep hij al blij naar binnen. Ook maakt Anne iedere dag filmpjes op Instagram om te kijken hoe het gaat met je hond. Heel leuk om te zien en Mellow wordt steeds vrijer in de groep. Aanrader!

Ozzy Linders
een jaar geleden

Hallo lieve Anne, Ozzy, de kleinste van het stel hier, ik kijk altijd met veel plezier naar de maandagen en vrijdagen uit om weer bij jou te mogen komen spelen. Eenmaal in de auto begin ik te kwispelen, want dan weet ik al precies hoe laat het is. Eenmaal bij jou moet ik altijd nog even wachten in de bench, maar dit doe ik met alle liefde, want hierna mag ik lekker buiten spelen met al mijn vriendjes. De regen en de kou vond ik eerst maar niets, maar met mijn rode jasje aan gaat dit al stukken beter. Na het vele spelen mag ik lekker in onder het warme dekentje gaan liggen en wachten tot mijn baasjes mij weer komen halen. Ik neem dan afscheid van mijn vriendjes en krijg nog een knuffel van Anne. Eenmaal thuis ga ik lekker op de bank weer slapen, want ik moet wel genoeg energie hebben voor de nieuwe speeldag!

maan
2 jaar geleden

hallo ik ben maan … een ruwharige teckel .. ik vindt het altijd superfijn als ik bij anne mag spelen … ik kan niet wachten als het vrouwtje op vrijdag zegt dat ik mag spelen met anne vandaag…dan sta ik al bijna klaar bij de deur… bo blijft die dag thuis en past op het huis want die houdt niet van spelen …als we bij anne zijn wil
ik meteen uit de auto springen maar dat mag niet van het vrouwtje dat vindt ze te hoog .. ik kan eigenlijk best zelf naar binnen maar ik kan de deur niet open… skyler is mijn grote vriend en soms zie ik mijn broer harry … anne is heel lief en ‘s avonds lig ik
moe en voldaan op de bank te slapen… zzzz

Lola
2 jaar geleden

Onze lieve Australian Labradoodle Frits gaat sinds hij 12 weken is elke week spelen bij Casa. Vanaf de eerste dag is het voor hem een feestje. Hij vindt het helemaal geweldig om door de wei te rennen met alle leuke hondjes. Wanneer hij uit de auto komt, sprint hij meteen naar Anne voor een dikke knuffel. Het is een pluizige stuiterbal die lekker op ontdekking is en veel leert van alle andere honden. Zo leuk om te zien! Anne weet wat ze doet en houdt extra rekening met de behoeften van een pup. Ik ben heel blij dat ik Frits elke week zo vrolijk zie spelen. Een echte aanrader!

Monique Cuppen
2 jaar geleden

Muis gaat alweer een jaar naar Anne. In het begin vond ze het best spannend maar met de liefdevolle aandacht van Anne was dat snel verdwenen. Nu vindt ze het super als ze haar twee dagen mag gaan. Met de liefde voor alle hondjes die Anne ze geeft is het een waar feestje. Muis geniet als een Prinses zoals Anne vaak zegt. Een superplek voor Muis.