Onderstaand vind je de ervaringen van de baasjes na het brengen van de hond voor één dag of aantal dagen. Om verwarring te voorkomen: wij zijn per 1 oktober 2021 gestopt met het bieden van overnachtingen. Momenteel kun je nog enkel bij ons terecht voor dagopvang.

Reactie plaatsen

Reacties

Francette
5 maanden geleden

Jiulia & Jioiello hebben het enorm naar hun zin. Ze gaan 1 dag in de week naar Anne.
S’ avonds zijn ze moe en voldaan.
Het is hartstikke leuk om de filmpjes te zien.
Ik breng ze met een gerust hart naar Casa
Ben er blij mee wat ze leren qua gedrag.

Stacy
5 maanden geleden

Sinds anderhalf jaar gaat Rezo met veel regelmaat een dagje spelen, modderen en knuffelen bij Anne en zijn hondenvriendjes en vriendinnetjes.
Hij heeft hier ontzettend veel geleerd in de communicatie in en naar honden, wat voor hem heel prettig is geweest.
Ik laat hem altijd met een groot gerust hart achter omdat ik zie op de filmpjes maar ook zeker merk aan Rezo dat hij het ontzettend goed heeft bij Anne.
Ik hoop dat ik hem nog vele jaren mag komen laten spelen!
Wij zijn blij met Anne en Casa! ♡

Inge
5 maanden geleden

Na een dagje mee proefdraaien brengen wij onze Fred sindsdien iedere week een dag naar Anne. Daar kan hij lekker met andere honden rennen en spelen en daar geniet hij volop van. Moe maar helemaal voldaan pikken we hem dan tegen de avond weer op. Fred heeft heel veel bijgeleerd in zijn gedrag naar andere honden en dat is mooi om terug te zien in filmpjes die Anne plaatst op social media.

Wendy
7 maanden geleden

Iedere week gaat onze Billy lekker spelen en ravotten bij Anne. Met goed vertrouwen laat ik Billy dan ook achter, er wordt goed voor de honden gezorgd en via Facebook en instagram kun je ook elke keer de filmpjes vd dag bekijken.
Zeker een aanrader want hier kan een hond ook weer echt ff Hond zijn.
Wij als baasjes en ook Billy zijn super blij met Anne en de opvang!

Sanna
7 maanden geleden

Onze Franse bul Loetje gaat iedere week een dagje spelen bij Anne en haar honden vriendjes. Loetje wordt daar zóó blij van! Ze sprint altijd over het pad naar de deur en begroet Anne vol enthousiasme. Iedere keer heeft ze er zin in en vindt ze het heerlijk om buiten met haar vriendjes te spelen. Ze is een uitdaagster en schuwt de grote honden niet. Ravotten is wat ze het liefste doet en bij Anne kan ze vooruit! Zelf vind ik het fijn dat Anne filmpjes maakt van de honden en op Instagram zet zodat je kunt zien hoe het gaat. Bij het ophalen krijg ik altijd een verslagje over het verloop van de dag.
Ook voor advies over huis tuin en keuken-kwaaltjes kan ik bij Anne terecht. Ze heeft zoveel ervaring dat ze me meestal wel goeie tips kan geven en gerust kan stellen!
Kortom, Loetje en ik zijn blij met Anne en dagopvang Casa!

John Bouwans
10 maanden geleden

Teuntje onze Aussie Doodle, heeft net als wij een fijne vakantie gehad
Dankvoor de goede zorgen.

Fam lammers
10 maanden geleden

Hartelijk dank voor de goede zorgen voor Guus. Hij heeft t prima gehad bij jullie. Jammer dat hij niet bij alle andere honden kon, maar wel begrijpelijk, hij kan wel eens dominant zijn naar andere reuen… we vonden het erg leuk dat jullie een filmpje van hem hadden gepost, heerlijk om hem in onze vakantie even te zien! We komen zeker terug. Hartelijke groet Charissa lammers

Jos van Hugten
10 maanden geleden

Onze Fons is een paar dagen in het hotel geweest en ondanks dat hij er in het begin niet zo zin in had heeft ie het toch goed gedaan en volgens mij ook goed naar zijn zin gehad gr Jos

Van der post
10 maanden geleden

Onze chaila is weer bij jullie op vakantie geweest en zijn weer super tevreden over hoe jullie met de honden omgaan.....wij brengen ze altijd met veel liefde naar jullie toe...

Fam. Joosten
10 maanden geleden

Beau is 2 weken in het hondenhotel geweest. Leuk dat we elke dag konden kijken hoe ze genoot. Thuis moest ze wel weer even wennen.
We brengen haar zeker weer, als we op vakantie gaan.